Κυριακή 9 Ιουνίου 2024

Νότα Κυμοθόη " Εγκυκλοπαίδεια Γραμμάτων και Τεχνών" Αμφικτυονία Ελληνισμού 2024

 

Νότα Κυμοθόη "Εγκυκλοπαίδεια Γραμμάτων και Τεχνών" Αμφικτυονία  Ελληνισμού 2024

Στον τόμο  ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ και ΤΕΧΝΩΝ του έτους 2024, που εξέδωσε η Αμφικτυονία Ελληνισμού, περιλαμβάνονται  στις σελίδες 312 και 313 βιβλιογραφικά, εργογραφικά στοιχεία για την Λογοτέχνη και Εικαστικό- Ποιήτρια Νότα Κυμοθόη και μια περίληψη μαζί με δυο έργα ζωγραφικής. 

Συγκεκριμένα στην σελίδα 313, έχει δημοσιευτεί κάποιο μικρό μέρος, από την ομιλία της με τίτλο "Το Λ των λέξεων και του Λόγου" που μίλησε στο Ε΄ Παγκόσμιο Συνέδριο Αμφικτυονίας Ελληνισμού, που πραγματοποιήθηκε το 2019 στη Θεσσαλονίκη. Στην ίδια σελίδα περιλαμβάνονται και δυο εικαστικά έργα της. Είναι δύο συλλεκτικές ελαιογραφίες σε καμβά διαστάσεων (0,80Χ0,60 cm) η κάθε μια, από την σειρά εικαστικών έργων της ΑΝΘΟΓΡΑΦΙΕΣ με τον τίτλο "Τριαντάφυλλα". Στον καλαίσθητο και περιποιημένο εκδοτικά αυτόν τόμο, προβάλλονται σύγχρονοι συγγραφείς, Λογοτέχνες και δημιουργοί Καλών Τεχνών της εποχής μας. Το βιβλίο της που εκδόθηκε από τις Εκδόσεις Όστρια τον Δεκέμβριο του 2023 έχει τον τίτλο  "Στον χορό της φωτιάς" και είναι αληθινή Ιστορία!
Η Νότα Κυμοθόη ευχαριστεί ιδιαίτερα την Αμφικτυονία Ελληνισμού, για όλες τις δράσεις της και για την χρήσιμη αυτήν έκδοση της Εγκυκλοπαίδειας Γραμμάτων και Τεχνών 2024, που αποτελεί σημαντική πηγή γνώσεων για τις σημερινές αλλά και για τις επερχόμενες γενιές! Ένα έργο που είναι χρήσιμο να υπάρχει στις βιβλιοθήκες όλων των μαθητών, των σχολικών και Δημόσιων βιβλιοθηκών, αλλά και των εκπαιδευτικών κι ερευνητών!
Παραπλεύρως εικονίζεται το πρόσφατο βιβλίο της Μυθιστόρημα, που βασίζεται σε αληθινή ιστορία και αξίζει να διαβαστεί από ηλικίες 12 ετών και πάνω!


Έτσι απλά, επειδή η Λογοτεχνία διδάσκει!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νότα Κυμοθόη " Εγκυκλοπαίδεια Γραμμάτων και Τεχνών" Αμφικτυονία Ελληνισμού 2024

  Νότα Κυμοθόη "Εγκυκλοπαίδεια Γραμμάτων και Τεχνών" Αμφικτυονία  Ελληνισμού 2024 Στον τόμο  ΕΓΚΥΚΛΟΠΑΙΔΕΙΑ ΓΡΑΜΜΑΤΩΝ και ΤΕΧΝΩΝ τ...