Σάββατο 21 Απριλίου 2018

ΔΟΚΙΜΙΑ ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ Το Λ των λέξεων και του Λόγου ΒΙΒΛΙΟ

ΝΟΤΑ ΚΥΜΟΘΟΗ ΔΟΚΙΜΙΑ
Το Λ των λέξεων και του Λόγου
ΒΙΒΛΙΟ

Έκδοση 2917: Εκδόσεις Οι Αινιάνες

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ:


1Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Αθήνα 13 Μαρτίου 2017, αίθουσα εκδηλώσεων του Συλλόγου Εικαστικών Καλλιτεχνών Ελλάδος "Ο Απελλής". Προσφώνησε η Πρόεδρος του Συλλόγου Καίτη Τύμη. Μίλησε η Λαϊνά Μαρία Εκδότρια του βιβλίου και Πρόεδρος Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Υπαταίων "Οι Αινιάνες", διάβασε κείμενα ο ηθοποιός Αδριανός Γκιζέλης, μίλησε η Λογοτέχνης και Εικαστικός Νότα Κυμοθόη κι ακολούθησε συζήτηση με το κοινό. 






2Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Θεσσαλονίκη 13 Δεκεμβρίου 2017, στην Govedarou Art Gallery.
 Προσφώνησε τους ομιλητές η Γκαλερίστα και Εικαστικός Νατάσα Γκοβεδάρου, προλόγισε ο Αλέκος Δαφνομήλης Πρόεδρος της Εταιρείας Συγγραφέων Β. Ελλάδος και Αντιπρόεδρος του Κέντρου Πολιτισμού και Βιβλίου Νοτιοανατολικής Ευρώπης, παρουσίασε η Κατερίνα Γιαννακοπούλου δημοσιογράφος-συγγραφέας κι ερευνήτρια, μίλησε η Λογοτέχνης και Εικαστικός Νότα Κυμοθόη κι ακολούθησε συζήτηση με το εκλεκτό κοινό. Έλαβε το λόγο και μίλησε ο Σωκράτης Δεληβογιατζής Καθηγητής Φιλοσοφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.







3Η ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ: Θα γίνει στη Λαμία στις 2 Μαΐου 2018, στην αίθουσα της Αρχαίας Αγοράς της Δημοτικής Πινακοθήκης Λαμίας "Αλ. Κοντόπουλος", στην προγραμματισμένη 4η Γιορτή Φθιωτικού Βιβλίου του Ομίλου Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων σε συνεργασία με το Δήμο Λαμίας. Θα μιλήσουν: Μαρία Λαϊνά εκδότρια και Πρόεδρος Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Υπαταίων Οι Αινιάνες, Νίκος Παπαγεωργίου Δόκτωρ Φιλολογίας, Σωκράτης Δεληβογιατζής Καθηγητής Φιλοσοφίας του Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης, Νότα Κυμοθόη Λογοτέχνης- Εικαστικός και συγγραφέας του βιβλίου. Θα ακολουθήσει συζήτηση με το κοινό.

Η 4η Γιορτή Φθιωτικού Βιβλίου που διοργανώνει ο Όμιλος Φθιωτών Λογοτεχνών και Συγγραφέων σε συνεργασία με το Δήμο Λαμίας  και τη Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας,  συνεχίζεται την Τετάρτη 2 Μαΐου 2018 στις 7 μμ με την Παρουσίαση του βιβλίου "Το Λ των λέξεων και του Λόγου" Δοκίμια της Λογοτέχνιδος και Ζωγράφου Νότας Κυμοθόη, εκδόσεις "Οι Αινιάνες".
Ομιλητές:
• Μαρία Λαϊνά, εκδότρια και Πρόεδρος του Εκπολιτιστικού Επιμορφωτικού Συλλόγου Υπαταίων Οι Αινιάνες
• Νίκος Παπαγεωργίου, Διδάκτωρ Φιλολογίας
• Σωκράτης Δεληβογιατζής, Καθηγητής Φιλοσοφίας  Αριστοτελείου Πανεπιστημίου Θεσσαλονίκης.
Η συγγραφέας Νότα Κυμοθόη θα έχει ανοιχτή συζήτηση με το κοινό.
Αίθουσα"Αρχαίας Αγοράς", Δημοτική Πινακοθήκη Λαμίας με Ελεύθερη Είσοδο.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Νότα Κυμοθόη "Συνέντευξη στο SPEAK NEWS" Πολιτισμός

  Νότα Κυμοθόη "Συνέντευξη στο SPEAK NEWS" Πολιτισμός Μια υπέροχη συνέντευξή μου στον Ανδρέα Γερμανό δημοσιογράφο κι εκδότη δημοσι...